Om oss

Danvik Konferanse og Catering holder til sentralt i Drammen, og betjener privat- og bedriftsmarkedet i Drammen, Asker og Bærum.

Hverdagen hos oss handler om gjestfrihet, matglede og hyggelig samvær. Enten vi dekker på langbordet for å ta imot gjester i egne lokaler, eller vi kjører ut med en deilig overtidsmiddag til en bedrift, lover vi pålitelig service og skikkelig mat.

Bilde av kokkene Carina, Sissel og Nina som kutter grønnsaker på kjøkkenet på Danvik.

Noen av våre ansatte. F.v. Carina, Sissel og Nina.

Bedriften vår i sin nåværende form ble stiftet i 2000, men vi har vært i drift mye lengre enn det. Som storkjøkken og spiskammers for Danvik Folkehøgskole har vi servert folk i generasjoner. En rekke Drammens-bedrifter har vært faste kunder av oss i flere tiår, og noen kan huske tilbake til selskaper i våre lokaler allerede på 1950-tallet.

Kjøkkenleder Carina sørger for arbeidsflyt og menyer, og får ypperlig hjelp fra kokkene Sissel, Nina og Ninni. I tillegg er vi stolt lærlingbedrift, og har til enhver tid nykommere i kokkefaget som jobber hos oss.

Kundene våre er alt fra familier med konfirmant eller jubilant, til små og store firmaer og organisasjoner. I løpet av en uke kan vi ha levert både grillfest, overtidsmat, snitter og take away-taco. Vi er også vertskap for alt fra sesongarbeidere innen vei og anlegg, til korps på sommerleir og barnehageansatte på dagskurs.

Mange drammensere kjenner oss kanskje først og fremst som leverandør av selveste juleribba - et av våre desidert mest populære cateringprodukter, med den perfekte hjemmelagde sausen. Med tiden har vi stadig fornyet oss, og tilbyr i dag et rikt utvalg tradisjonsmat samt moderne retter, inkludert fristende vegetarmat.

Kontakt oss gjerne hvis du lurer på om vi har møterom eller mat til ditt behov.